Gelieve uw telefoon terug te roteren

DINER 17.00 - 21.00 uur

Donderdag t/m zaterdag

Voorgerechten

RUNDERCARPACCIO

met pesto of truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
13.50

GEMARINEERDE ZALM

met limoendressing, gemarineerde komkommer
12.50

BURRATA

met geroosterde perzik, amandelen
12.50

Salades

als maaltijdsalade + 3.50

SALADE NICOISE

met tonijn, ei, haricots verts, ansjovis en olijven
16.50

CAESER SALAD

Romaine sla, kipfilet, Parmezaanse kaas, croutons, tomaat
15.50

CAPRESE SALADE

mozzarella, tomaat, basilicum, pijnboompitten, balsamico
16.00

CARPACCIO SALADE

met pesto of truffelmayonaise
16.50

Kijk ook eens naar onze planken met heerlijke hapjes! klik hier; "Op de plank"

Hoofdgerechten

HUISGEMAAKTE KIPPENDIJENSATE

Oosterse salade, kroepoek en friet
19.50

FISH & CHIPS

doperwtensalade, tartaarsaus
20.50

MEXICAN VEGA BURGER

guacamole, tomaat, sla, chimichurri
16.50

100% RUNDERHAMBURGER

brioche bun, friet, zacht gegaard buikspek, Cheddar kaas, spicy ketchup, gefrituurde uienringen
16.50

Dessert

LEKKERS VOOR BIJ DE KOFFIE

3 st. friandise
4.50

3 BOLLETJES IJS

Coockie crumble
6.00

PANNA COTTA

met gemarineerde aardbeien en passievruchten coulis
8.75

KAASPROEVERIJ

van Fromagerie Guillaume, 4 verschillende kazen, kletsenbrood en marmelade
14.50