Gelieve uw telefoon terug te roteren

Voorgerechten

RUNDERCARPACCIO / PARMEZAAN / PIJNBOOMPITTEN

Dun gesneden rundvlees met basilicumpesto en rucola

SOTO AYAM / AARDAPPEL / EI

Indonesische kippenbouillon

KALF / PICCALILLY / DESEM

Tartaar van kalf met een crème van dooier, piccalilly sorbet en desem krokant (meerprijs 2.50)

HEILBOT / VENKEL / PAPRIKA

Langzaam gegaarde heilbot, wakame en venkel met gepofte quinoa

PALING / BUIKSPEK / MEIKNOL

Mouse van gerookte paling met 24 uur gegaard buikspek gelakt met zoethout (meerprijs 2.50)

SALADE FETA

Mousse en kruim van feta met gemengde olijven, rode ui en tzatziki

MOSSELEN / ZEEGROENTJES

Gerookte mosselen met verschillende zeegroentjes en een schuim van bouillabaisse

CAESAR SALAD

Klassieke salade met gegrilde kippendijen

ZEEBAARS SALADE

Gegrild met een couscous salade en antiboise van tomaat

SALADE CHORIZO & GARNAAL

Beiden gebakken met frisse rode biet en crème van witte uien

GEITENKAAS / WATERMELOEN / TOMAAT

Gazpacho met parels van watermeloen structuren van geitenkaas en basilicumolie

Hoofdgerechten

RAVIOLI / AUBERGINE / ARTISJOKKEN

Open ravioli gevuld met auberginekaviaar, krokante artisjokken en schuimvan oregano

ZALM / RISOTTO / SPINAZIE

Gebakken zalm met tomaten risotto, gestoofde venkel en schuimsaus van olijven

SATE AYAM / EMPING / ATJAR

Kippendijensaté met pindasaus, kroepoek en friet

RUND / RÖSTI / WITTE KOOL

Argentijns gemarineerde runderspies van de BBQ met koolsalade, aardappelrösti en Alabama white saus

DORADE / PAELLA / PEULGROENTJES

Gebakken dorade met Paella en een beurre blanc met verveine

BLACK ANGUS BURGER / REMEKER KAAS / CAJUN

Gegrilde runderhamburger met zoet zure ui, bacon en cajun crème

RUNDER ENTRECÔTE / RATATOUILLE / BEARNAISESAUS (+2.50)

Pittig gemarineerde entrecôte van de grill met ratatouille, fondant aardappelen en bearnaisesaus

BLACK TIGER / NOEDELS / RED CURRY (+2.50)

5 stuks gebakken black tiger garnalen met noedels op Thaise wijze en schuim van rode curry

STAARTSTUK / ANDIJVIE / CANTHARELLEN

Dungesneden kalfsstaartstuk met andijvie stamppotje, gebakken cantharellen en jus van gekarameliseerde ui

MOSSELEN

Pannetje mosselen in witte wijn gekookt (1 kg) met aioli en remoulade saus

Nagerechten

ROOD FRUIT / AMANDEL / ACETO BALSAMICO

Mousse van aardbei en amandel, gemarineerd rood fruit en sabayon van oude aceto balsamico

GINGER BEER / ALOË VERA / YOGHURT

Crème brûlée van Ginger beer met een gel van aloë vera en structuren van yoghurt

KOKOS / BASILICUM / MANGO

Taartje van kokos met compote van mango en rode peper en ijs van basilicum

TRIO IJSSOORTEN

3 Wisselende smaken van het seizoen

KAASPROEVERIJ / DRUIVENMOSTERD / KLETSENBROOD

4 kazen geselecteerd door onze kaasmeester Guillaume geserveerd met kletsenbrood en noten.

KOFFIE MET FRIANDISES

Koffie of thee met 4 zoetigheden