Gelieve uw telefoon terug te roteren

Voorgerechten

RUNDERCARPACCIO

Keuze uit: Pesto of truffelmayonaise. Parmezaanse kaas en pijnboompitten
11.50

KNOLSELDERIJSOEP (ook vegetarisch mogelijk)

Romige knolselderij / truffelsoep met gebakken paddenstoelen en crispy bacon
7.50

GEMARINEERDE ZALM

Gemarineerd in groene kruiden met aardappelsalade en een lauw warme lavendelmayonaise
10.50

COQUILLE

Met compôte van sjalot en structuren van bloemkool (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van 2.50)
14.50

GEROOKTE EN KROKANTE MOSSELEN

Met 2 structuren van oesters, schuim van limoen en kruidensalade
10.50

BUIKSPEK

Langzaam gegaard, luchtige aardappel en kruim van macadamianoten
10.50

GEITENKAAS

Crème brûlée van geitenkaas met gazpacho van rode biet en espuma van gin tonic
9.50

TATAKI VAN RUND

Met crème van avocado en suiker sla (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van 2.50)
14.50


Salades

RUNDERCARPACCIO SALADE

Keuze uit: Pesto of Truffelmayonaise. Parmezaanse kaas en pijnboompitten
12.50 / 15.50

CHORIZO / BLACK TIGER GARNALEN

Met gepofte zoete aardappel, gegrilde tomaat en crème van oregano
14.50 / 17.50

GEBAKKEN ZEEBAARS SALADE

Met oosterse groentes en avocado
13.50 / 16.50

KWEEPEREN / VIJGEN

Compôte van kweeperen, gekarameliseerde vijgen, geroosterde amandelen en vinaigrette van sinaasappel
11.50 / 14.50


Hoofdgerechten

SATÉ AYAM

Met Thaise salade, pindasaus en friet
17.50

BLACK ANGUS SPIES VAN DE BBQ

Met Amerikaanse koolsalade en aardappelrösti
18.50

PADDENSTOELENRISOTTO

Met mini asperges, gepocheerd ei en rucola salade
16.50

RUNDER BAVETTE

Stevig aangebakken met geroosterde aardappelen, mais en jus van rode port
20.50

ZALM

Gegrild, met risopasta, gestoofde spinazie en schuim van Ponzu
19.50

SNOEKBAARS

Gebakken, met aardappel mousseline, zuurkool, schuim van mosterd
18.50

RENDANG (Indonesische stoverij)

Met krokante groentes en kruidensalade
18.50

HERTENBOUT

Gebraden, bitterbal van hertenpeper, crème van pastinaak, rode kool en jus van pure chocolade
21.50

SURF & TURF

Dungesneden kalfsstaartstuk, 2 black tiger garnalen, gratin van aardappel, witlof en jus van poivre long (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van 2.50)
23.50

BLACK TIGER GARNALEN

5 stuks gebakken black tiger garnalen met noodles op Thaise wijze en schuim van rode curry (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van 2.50)
22.00


Nagerechten

MOUSSE VAN MELKCHOCOLADE

Met structuren van koffie en hazelnoot
8.50

TARTE TATIN APPEL

Met sabayon van Calvados, dulce de leche en ijs van steranijs
8.50

TRIO VAN ONZE IJSSOORTEN

Drie smaken ijs met garnituur
5.50

CHEESECAKE

Van stroopwafel, stoofpeer en roomijs van 5-Spices
8.50

KAASPROEVERIJ

4 kazen geselecteerd door onze kaasmeester Guillaume, geserveerd met kletsenbrood en noten (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van € 2.50)
12.50

KOFFIE MET FRIANDISES

Koffie of thee met 4 zoetigheden
6.90