Gelieve uw telefoon terug te roteren

Voorgerechten

RUNDERCARPACCIO / PARMEZAAN / PIJNBOOMPITTEN

Pesto / Rucola / Parmezaanse kaas

POMPOEN / MOSTERD / CRÈME FRAÎCHE

Romige pompoen-mosterdsoep met gebrande beukenzwammen en gerookte crème fraîche

KALF / BRIOCHE / SHIITAKE

Brioche met tartaar van kalf en pickle van shiitake

HEILBOT / VENKEL / WORTEL

Langzaam gegaarde heilbot met een salade van venkel en wortel

LANGOUSTINE / BUIKSPEK / SESAM

Geschroeide langoustine met langzaam gegaarde buikspek en sesam koraal

MUNSTER / TOMAAT / RODE UI

Bitterbal van munster en La Chouffe met tomberry tomaat en compote van rode ui

RODE POON / BOUILLABAISSE SCHUIM / SINAASAPPEL

In sinaasappel-olie gegaarde rode poon met een schuim van Bouillabaisse

Salades

CHORIZO / BLACK TIGER / SALADE

Met gebakken chorizo & Black tiger garnaal, rode bieten en crème van witte uien

WALDORFSALADE

Met fijne bleekselderij, Elstar appel en geroosterde walnoten

SUKADE / PASTINAAK / PADDENSTOEL

Gegrilde sukade met gepofte pastinaak en gebakken paddenstoelen

Hoofdgerechten

SATE AYAM / DIKKE FRIET / THAISE SALADE

Kippendijensaté met pindasaus, kroepoek en dikke friet

RUND / RÖSTI / WITTE KOOL

Gemarineerde runderspies van de bbq met koolsalade, aardappel rösti en Alabama white saus

ZALM / ZOETE AARDAPPEL / GROENE ASPERGE

Gegrilde zalm met een mousseline van zoete aardappel, groene asperge en een schuim van dragon

RUND / RÖSTI / WITTE KOOL

Argentijns gemarineerde runderspies van de BBQ met koolsalade, aardappelrösti en Alabama white saus

HERTENBOUT / RODE BIET / WITLOF

Stevig aangebraden hertenbout met een bitterbal van hertenpeper, bieten polenta en gekarameliseerde witlof (meerpijs 2.50)

EENDENBORST / AARDPEER / RODE KOOL

Gebakken eendenborst met crème van aardpeer, rode kool en jus van poivre long (meerprijs 2.50)

SCHOLFILET / MOUSSELINE / BAGNA CAUDA SAUS

Gebakken scholfilet met zuurkool mousseline, schorseneren en saus van truffel en ansjovis

STAARTSTUK / RISOTTO / BROCCOLI

Dun gesneden kalfsstaartstuk met risotto, broccolicompote en schuim van mosterd

SURF & TURF

Dun gesneden kalfsstaartstuk met gebakken Black tiger garnalen met risotto, broccolicompote en schuim van mosterd (meerprijs 2.50)

VONGOLE / VENKEL / KORIANDER

Pasta vongole met venkel en koriander

Nagerechten

CHOCOLADE / GEZOUTEN / CARAMEL / ROZEMARIJN

Warm chocoladetaartje met gezouten caramel en ijs van rozemarijn

TONKABONEN / PEER / HIBISCUS

Crème brûlée van tonkabonen met gepocheerde peer en ijs van hibiscus

TRIO IJSSOORTEN

3 Wisselende smaken van het seizoen

MANDARIJN / SPECULAAS / OLIJFOLIE

Mousse van mandarijn met structuren van speculaas en sorbet van mandarijn

KAASPROEVERIJ / DRUIVENMOSTERD / KLETSENBROOD

4 kazen geselecteerd door onze kaasmeester Guillaume geserveerd met kletsenbrood en noten. (meerpijs 2.50)

KOFFIE MET FRIANDISES

Koffie of thee met 4 zoetigheden