Gelieve uw telefoon terug te roteren

Voorgerechten

RUNDERCARPACCIO

Keuze uit: Pesto of truffelmayonaise. Parmezaanse kaas en pijnboompitten
11.50

LANGZAAM GEGAARDE KABELJAUW

Met frisse komkommer salade
9.50

TARTAAR VAN KALF

Met brioche, eidooier en paddenstoelen
12.50

TOM KHA KAI SOEP

Met een ravioli van kreeft
7.75

ROULEAU VAN EEND

Met gemarineerde artisjok (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van 2.50)
14.50

BITTERBAL VAN MUNSTER KAAS

Met compôte van rode ui en tomaat
8.50

TATAKI VAN HAMACHI

Met een salade van radijssoorten (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van 2.50)
14.50


Salades

RUNDERCARPACCIO SALADE

Keuze uit: Pesto of Truffelmayonaise. Parmezaanse kaas en pijnboompitten
12.50 / 15.50

KROKANTE KIP TANDOORI SALADE

Met compôte van rozijnen, cashewnoten en Griekse yoghurt
13.50 / 16.50

GEBAKKEN ZEEBAARS SALADE

Met oosterse groentes en avocado
13.50 / 16.50

TABOULEH SALADE

Met kikkererwten en granaatappel
11.50 / 14.50


Hoofdgerechten

SATÉ AYAM

Met Thaise salade en pindasaus
17.50

BLACK ANGUS SPIES VAN DE BBQ

Met Amerikaanse koolsalade en aardappelrösti
18.50

CANNELLONI

Gevuld met aubergine, tomaat en ricotta (vegetarisch)
15.50

GEBAKKEN ZALM

Met noedels, seizoen groentes en venkelschuim
18.50

GEBAKKEN TOURNEDOS

Met romige aardappelmousseline en Bordelaisesaus (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van 2.50)
24.50

GEBAKKEN ROODBAARS

Met gnocchi, spinazie en olijvenschuim
17.50

GEPOCHEERDE HEEKFILET

Met riso pasta, pompoen en een schuim van dragon
19.50

DUNGESNEDEN KALFSSTAARTSTUK

Met risotto, broccoli en schuim van mosterd
20.50

SURF & TURF

Kalfsstaartstuk met gebakken black tiger garnaal, risotto en schuim van mosterd (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van 2.50)
23.50

STOVERIJ VAN LAM

Met gebraden lamsbout, parelgort en peulgroentes
21.50


Nagerechten

MOUSSE VAN GROENE APPEL

Met roomijs van munt
8.50

WITTE CHOCOLADE PARFAIT

Met rabarber en sabayon violette
8.50

TRIO VAN ONZE IJSSOORTEN

Drie smaken ijs met garnituur
5.50

CRÈME BRÛLÉE

Van mocca en cappuccino ijs
8.50

KAASPROEVERIJ

4 kazen geselecteerd door onze kaasmeester Guillaume, geserveerd met kletsenbrood en noten (in het ‘3 gangen - 3 tientjes menu’ geldt hiervoor een meerprijs van € 2.50)
10.50

KOFFIE MET FRIANDISES

Koffie of thee met 4 zoetigheden
6.90