Gelieve uw telefoon terug te roteren

Bedrijfsborrel Breda

Parc is een restaurant aan de Grote Markt dat u graag van dienst is als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in Breda. Dat kan zowel in ons sfeervolle restaurant als op ons grote terras of op onze mooie binnenplaats. Op de eerste verdieping van het restaurant hebben wij een cocktailbar die uitermate geschikt is voor feesten en partijen. Naast een borrel kunt u daar ook uitstekend terecht voor een bruiloft, vrijgezellenfeest of verjaardag. In Breda helpt het vakbekwame personeel van Parc u graag met de organisatie van een gezellige bedrijfsborrel.

Genieten van diverse spijzen en dranken tijdens een bedrijfsborrel in Breda

Omdat wij als Parc aan de Grote Markt in Breda een horeca totaalconcept aanbieden, bent u bij ons helemaal op de goede plek voor een bedrijfsborrel. Tijdens de borrel kunnen u en uw collega’s genieten van diverse spijzen en dranken. Samen met u bespreken we wat er allemaal geserveerd moet worden. Specifieke wensen kunt u natuurlijk ook aan ons doorgeven. Is een werknemer van u bijvoorbeeld allergisch voor gluten? Vertel dat dan aan ons personeel. Zij zorgen er vervolgens voor dat het helemaal in orde komt.

Online of telefonisch reserveren

Een bedrijfsborrel bij Parc aan de Grote Markt 20 in Breda staat garant voor succes. U kunt bij ons online of telefonisch reserveren. Via de telefoon kunt u onze medewerkers bereiken op het nummer 076-5140632.

Waarom Parc Breda?

  • Sfeervolle binnenplaats
  • Heerlijke gerechten
  • Ongedwonge sfeer
  • Rustgevend terras
360 Tour parc breda

Feest & partij?

Velden met * zijn verplicht


Bekijk Parc Breda