Gelieve uw telefoon terug te roteren

Huwelijksfeest Breda

Wilt u uw huwelijksfeest vieren op een stijlvolle locatie in het centrum van Breda? Dan is Parc u graag van dienst. Voorafgaand aan het feest kunt u dineren in ons trendy restaurant en daarna kan in onze cocktailbar het trouwfeest losbarsten. Deze bar bevindt zich op de eerste etage en is daardoor ideaal voor besloten feesten. In de cocktailbar kunt u de hele avond genieten van heerlijke cocktails die door onze eigen cocktailshakers met liefde worden bereid. U heeft natuurlijk ook de optie om wat anders te drinken. De cocktailbar is zowel geschikt voor gasten die willen loungen als voor gasten die los willen gaan op de dansvloer.

Huwelijksfeest op een sfeervolle locatie in de historische binnenstad van Breda

Parc is een sfeervolle locatie in de historische binnenstad van Breda waar u uitstekend terechtkunt voor uw huwelijksfeest. Door de warme en strakke inrichting van ons restaurant en onze cocktailbar zullen uw gasten zich direct thuis voelen bij ons. Voor het diner kunnen wij voor u een mooi menu samenstellen, maar u kunt natuurlijk ook zelf aangeven wat onze professionele keukenbrigade voor uw gasten moet bereiden. Als u bijzondere wensen heeft voor het diner of het feest, dan kunt u dat bij ons aangeven en dan zorgen wij dat het wordt geregeld.

Meer informatie over de mogelijkheden?

U zult een geweldige avond beleven met uw vrienden en familie als u uw huwelijksfeest viert bij Parc in Breda. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor het reserveren belt u met onze medewerkers: 076-5140632.

Waarom Parc Breda?

  • Sfeervolle binnenplaats
  • Heerlijke gerechten
  • Ongedwonge sfeer
  • Rustgevend terras
360 Tour parc breda

Feest & partij?

Velden met * zijn verplicht


Bekijk Parc Breda