Gelieve uw telefoon terug te roteren

Terrassen Breda

Is het lekker weer en wilt u lekker terrassen op de Grote Markt in Breda? Dan komt u naar Parc. Wij zijn een trendy restaurant waar u terechtkunt om te borrelen, te lunchen en te dineren. Daarnaast kunnen we voor u ook bruiloften en andere feesten organiseren. U vindt ons restaurant in het historische centrum van Breda. Aan de voorzijde van ons etablissement bevindt zich één van de mooiste terrassen van Breda en daar kan heerlijk geborreld worden als de zon schijnt. Als het lekker weer is kunt u ook plaatsnemen op onze sfeervolle binnenplaats.

Parc beschikt over één van mooiste en sfeervolste terrassen van Breda

Als u bij Parc aan de Grote Markt in Breda komt terrassen, kunt u genieten van een uitgebreid aanbod aan spijzen en dranken. Denk bijvoorbeeld aan brood met couscoussalade, calamares met aioli en oesters met gemarineerde zalm en een granité van gin-tonic. En wat gaat u aan drank nuttigen tijdens het terrassen? Gaat u voor een frisje, wijntje of biertje? Of kiest u ervoor om uzelf te laten verrassen door onze gediplomeerde cocktailshakers? Zij kunnen voor u verschillende soorten cocktails klaarmaken. Van hun eigen samengestelde smaakcombinaties tot klassiekers met een twist.

Zeven dagen per week geopend

Parc aan de Grote Markt 20 in Breda is zeven dagen per week geopend, zodat u altijd bij ons kunt terrassen als het lekker weer is. Voor het reserveren van een borrel of een diner kunt u telefonisch contact opnemen met onze medewerkers via 076-5140632.

Waarom Parc Breda?

  • Sfeervolle binnenplaats
  • Heerlijke gerechten
  • Ongedwonge sfeer
  • Rustgevend terras
360 Tour parc breda

Lekker terrassen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk snacks Bekijk dranken

Bekijk Parc Breda