Gelieve uw telefoon terug te roteren

High wine reserveren;

Organiseert u een vrijgezellenfeest en wilt u een heerlijke High Wine in Breda boeken? Of heeft u afgesproken met vriendinnen en wilt u iets speciaals ondernemen? Boek snel uw High Wine bij Parc aan de Grote Markt in Breda. Midden in het historisch centrum van Breda kunt u bij ons komen genieten van een divers aanbod van spijzen en dranken.

Boek een High Wine bij Parc in Breda en geniet van heerlijke wijnen en spijzen

Een High Wine serveren we bij Parc in Breda op donderdag tot en met zondag. Het is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren. De High Wine is mogelijk tot 17.00 uur. Het arrangement bestaat uit drie smaakvolle gangen met zes proefglaasjes. Wanneer u dit wenst kunt u de High Wine uitbreiden met een dessert en proefglaasje. Hier is echter wel een meerprijs van €7,00 per persoon aan verbonden.

Reserveer uw High Wine online!

Naast een heerlijke High Wine kunt u bij ons restaurant in Breda ook langskomen voor een lunch of diner. Neem bij lekker weer plaats op ons grote terras of op de knusse binnenplaats en geniet van de prachtige stad. De kosten van de High Wine zijn €27,50 per persoon. Heeft u of iemand in uw gezelschap allergieën of dieetwensen? Dan kunt u deze doorgeven bij de reservering, wij passen de gerechten hierop aan.